Kameny na grilování

Grilovací kameny jsou ideální ke zdravému a chutnému grilování. Jejich výhoda spočívá v tom, že vydrží vysoké teploty, nahřejí se po celé ploše a dají se poměrně dobře udržovat. Grilované jídlo navíc není vystaveno kouři, a proto obsahuje méně karcinogenních látek. Maso se na kameni propéká rovnoměrně a uchovává si šťávu, proto je chutnější a méně vysušené.

Chtějte i vy takový grilovací kámen. Vyrobíme vám ho na míru.

Rádi vám poradíme a podělíme se o zkušenosti s grilovacími kameny. Napište nám jaké máte představy a my se ozveme s návrhem a cenovou kalkulací.Máme za sebou již 20 lety praxe a více jak 1000 spokojenými zákazníky.

Jak grilovací kameny používat a jak se o ně starat?

  • Pod deskou můžete rozdělat otevřený oheň, doporučujeme pozvolné nahřívání, aby se snížilo riziko prasknutí.
  • Před grilováním doporučujeme desku potřít mírnou vrstvou olejem, aby se potraviny nepřilepovaly.
  • Údržba je snadná – když je deska ještě teplá, očistěte povrch nerezovou špachtlí.
  • Poté ji nechte vychladnout – prudké zchlazení vodou by mohlo způsobit prasknutí kamene. Po vychladnutí ji omyjte vodou s použitím drátěnky.
  • Důležité je NEPOUŽÍVAT PŘI MYTÍ SAPONÁTY.

Grilovací kameny od nás vydrží vysoké teploty

S výrobou produktů z přírodního kamene máme dlouholeté zkušenosti – již od roku 1994 plníme přání našim klientůmZhotovíme jakýkoliv formát grilovacího kamene přesně na míru podle rozměrů vašeho grilu.

Grilovací kameny zhotovujeme ze žuly nebo nabízíme již hotové formáty lávových kamenů ke grilování o velikosti 40 x 30 x 4 cm. Jak velký kámen potřebujete vy?

KONTAKTUJTE NÁS PRO REALIZACI NA MÍRU!